HEMEROTECA       EDICIÓN:   ESP   |   AME   |   CAT
Apóyanos ⮕

Podem Catalunya i Catalunya en Comú reediten l’acord per anar junts a les eleccions del 14F


(Tiempo de lectura: 1 - 2 minutos)

El Consell Ciutadà de Podem Catalunya ha aprovat reeditar l’acord de coalició amb Catalunya en Comú per concórrer plegats a les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 14 de febrer sota les sigles d’En Comú Podem.

Amb aquest acord volem refermar el nostre compromís per construir un espai ampli i transformador per guanyar Catalunya. En Comú Podem és l’alternativa a la reedició d’un Govern bloquejat i incapaç de liderar un projecte per a tot el país.

Hem sigut exemple, tant al Govern de l’Estat com a l’Ajuntament de Barcelona, que, allà on som fortes, som capaces de liderar majories progressistes per acabar amb les polítiques de retallades i per garantir una sortida justa a la crisi derivada de la COVID-19.

Després d’una dècada perduda, és moment de sumar forces per portar el canvi a la Generalitat de Catalunya. La candidatura liderada per Jéssica Albiach neix amb la voluntat d’obrir una nova etapa a Catalunya. Una nova etapa on la justícia social, els serveis públics i el diàleg siguin al centre de l’acció de Govern.

En Comú Podem vol representar al conjunt de les classes populars de Catalunya, les quals exigeixen i necessiten institucions que defensin el benestar, que posin fre a la privatització de serveis públics i que siguin capaces d’impulsar un model econòmic sostenible i integrador.

El 14 de febrer tenim l’oportunitat de guanyar plegats Catalunya, de deixar enrere el bloqueig i la confrontació i tenir un Govern capaç de construir un futur millor.