HEMEROTECA       EDICIÓN:   ESP   |   AME   |   CAT
Apóyanos ⮕

Eva Granados: "La del PSC serà 'una campanya intensa, propositiva'"


(Tiempo de lectura: 1 - 2 minutos)

La del PSC serà “una campanya intensa, propositiva”, perquè “tenim un programa per governar Catalunya. El govern del president Salvador Illa serà el de les solucions i el retrobament. Ja n’hi ha prou, és l’hora dels catalans i les catalanes, sense revenges, de treballar pel país” ha manifestat, aquest dilluns, la viceprimera secretària socialista, Eva Granados. Una campanya que, a través de “tres caravanes”, explicarà per tot el territori el programa del PSC, que aposta per posar punt i final “a l’enfrontament, la deslleialtat i el desgovern” a Catalunya.

Granados ha explicat que el president del Govern d’Espanya, Pedro Sáchez, participarà en l’acte d’obertura de “la campanya electoral que portarà el canvi a Catalunya” al costat del candidat Salvador Illa, que tindrà lloc a Barcelona aquest dijous, 28 de gener. Sánchez vindrà fins a cinc vegades a Catalunya per donar suport a la candidatura d’Illa.

La campanya del PSC implicarà molta gent de tots els sectors i de tot el territori i parlarà de les persones. Per això, el PSC tindrà operatives tres caravanes per les quatre províncies catalanes: la primera l’encapçalarà el candidat, Salvador Illa; en la segona hi prendran part el primer secretari, Miquel Iceta, i Eva Granados; i la tercera estarà encapçalada pel president Pedro Sánchez i alguns ministres.

“Diàleg sense retrets”

“Farem un esforç d’explicació del nostre programa a través dels mitjans de comunicació, amb entrevistes i debats, actes en diferents formats”, ha exposat Granados.

Finalment, la viceprimera secretària ha desgranat els cincs grans arguments sobre els que reposarà la campanya del PSC, i que ja va avançar el cap de setmana Salvador Illa: “primer, que l’última dècada ha estat en va, que tots i totes hem sortit perdent; segon, que la solució no vindrà d’una part arrossegant l’altra i que podrem reparar els danys anant a votar amb sentiment de superació de la situació; tercer, que la divisió ens ha debilitat i, en canvi, una Catalunya unida i pròspera és imparable; quart: diàleg, escoltarem els moviments i plataformes socials; i cinquè, que no pensem perdre ni un minut en retrets sobre el que va succeir”.

Tu opinión importa. Deja un comentario...

Los comentarios que sumen serán aceptados, las críticas respetuosas serán aceptadas, las collejas con cariño serán aceptadas, pero los insultos o despropósitos manifiestamente falsos no serán aceptados. Muchas gracias.