HEMEROTECA       EDICIÓN:   ESP   |   AME   |   CAT
Apóyanos ⮕

“Impulsarem la nostra economia i crearem les ocupacions del futur”


(Tiempo de lectura: 1 - 2 minutos)

El candidat del PSC a la Presidència de la Generalitat, Salvador Illa, ha afirmat avui que “vull que es treballi des de les diferents institucions de forma lleial i solidària. Vull que se sumin esforços en comptes de malbaratar energies. Vull que ens centrem en la gestió i en millorar la vida de la gent en lloc de perseguir miratges. I per descomptat, vull que l’ajuntament i la Generalitat col·laborin al màxim amb el Govern d’Espanya i amb les institucions europees. Europa ha salvat Europa amb unitat, solidaritat i determinació: els Fons Europeus representen el nostre pla Marshall; una oportunitat històrica que no deixarem passar; no ens ho podem permetre. Quan tots sumen, les coses sempre surten millor”.

En un acte a la seu socialista juntament amb Meritxell Batet, Eva Granados i Jaume Collboni, el candidat socialista ha dit que “junts podríem ser més ambiciosos a l’hora d’impulsar la nostra economia i crear les ocupacions del futur. Junts podríem ser més efectius en la provisió dels béns públics i la protecció social: en matèria d’habitatge, de salut comunitària, d’educació, i de transport públic. Nosaltres volem una Catalunya on els catalans i les catalanes se sentin segurs en l’aspecte sanitari, segurs en l’aspecte econòmic i segurs als seus barris”.

Per la seva banda, Meritxell Batet ha assenyalat que “només un president pot ser, de nou, el president de tots els catalans i catalanes: El president Illa. Volem que torni Catalunya”. “Avui, com sempre, el PSC sap que ha de ser la veu de tots per superar els moments difícils del nostre país. No us defraudarem”, ha afegit.

Eva Granados ha indicat que “els socialistes estem convençuts que Catalunya necessita passar pagina i superar els projectes que divideixen. Aquí i ara la unitat d’acció passa per concentrar-nos en el combat contra la pandèmia. Esta es la prioritat”.

Al seu torn, Jaume Collboni ha assegurat que “en Salvador no és el millor candidat que podia tenir el PSC: és el millor president que pot tenir Catalunya el 14 de febrer”.